Eerste bezoek

Wat kan ik verwachten?

Eerste bezoek

Wij stellen uw interesse in onze praktijk bijzonder op prijs.
Wat kunt u verwachten van een eerste bezoek:

Dit bezoek is bedoeld om kennis te maken met elkaar. U krijgt uitleg over uw gebitssituatie en u kunt uw wensen kenbaar maken. 

Wij zijn verplicht goed op de hoogte te zijn van uw algemene gezondheid. Daarom krijgt u voordat u in de stoel plaatsneemt een medische vragenlijst. Wij verzoeken u deze lijst aandachtig te lezen en in te vullen. De tandarts neemt deze lijst met u door. Wanneer u medicatie gebruikt vragen wij om uw medicijnenpaspoort. U kunt dit kosteloos verkrijgen bij uw apotheek.

Vervolgens vindt er een uitgebreid mondonderzoek plaats en op indicatie maken wij digitale röntgenfoto’s zodat we een goed beeld krijgen van uw gebitssituatie. De uitkomst van dit onderzoek wordt gelijk met u besproken. Wij willen u zorg op maat kunnen bieden. Indien er een uitgebreide zorgbehoefte is, maken wij een aparte afspraak voor een persoonlijk behandelplan.

Het is belangrijk dat de wederzijdse verwachtingen goed in beeld gebracht worden tijdens dit eerste bezoek, zodat we met u kunnen bepalen of onze praktijk de juiste is voor u.